Σχόλια

Με τον Leo Brouwer μετά το ρεσιτάλ στο GFA 2018 With Leo Brouwer after GFA concert 2018.jpeg     Αν θέλετε ν’ ακούσετε μουσική ερμηνεία εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, με ποιητική τελειότητα, πρέπει ν’ ακούσετε την Έλενα Παπανδρέου.

LEO BROUWER
       
2     Έχω παρακολουθήσει με ευχαρίστηση και θαυμασμό την εξέλιξή της ως σολίστ. Η μουσικότητά της, φιλτραρισμένη από τη ραφινάτη τεχνική της, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει τον θαυμασμό του ακροατή.

ALIRIO DIAZ
       
 3     Η Έλενα Παπανδρέου προσθέτει μία λαμπρή σπίθα στην κιθάρα που μου αρέσει να ακούω. Η ζωντανή, ενεργητική και πειστική της εκφραστικότητα δίνει ελπίδα για το μέλλον του οργάνου μας.

OSCAR GHIGLIA
       
 4-with-Roland-Dyens-Paris-20-11-07     Ενέργεια, λεπτότητα, χιούμορ, τεχνική επιδεξιότητα, πνεύμα και ευαισθησία, αυτή είναι η Έλενα Παπανδρέου. Με δυο λόγια, αυθεντικό και γνήσιο ταλέντο.

ROLAND DYENS
       
 5     Το φαινόμενο της Έλενας Παπανδρέου βασίζεται στο συνδυασμό της τεχνικής τελειότητας με την ισχυρή έμφυτη μουσικότητα. Η διεισδυτικότητά της στη μουσική είναι μοναδική και η ικανότητά της είναι εξίσου εξαίρετη σε όλα τα στυλ, από το μπαρόκ ως την avant - garde.

NIKITA KOSHKIN
       
 6     Μια ήρεμη αλλά και επιβλητική σκηνική παρουσία, που πραγματοποιεί ερμηνείες όχι μόνο υψηλού επαγγελματικού επιπέδου, αλλά και με πραγματική μουσική ποιότητα.

GORDON CROSSKEY
       
      Μια από τις πιο σημαντικές υποσχέσεις στο διεθνές στερέωμα της κιθάρας.

RUGGERO CHIESA
       
 7     Η Έλενα Παπανδρέου είναι μια ολοκληρωμένη μουσικός, που διαθέτει ευαισθησία, φαντασία και υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας και έχει ήδη εξελιχτεί σε μια από τους κορυφαίους κιθαρίστες της χώρας μας.

MIKIS THEODORAKIS
       
      Θεωρώ την Έλενα Παπανδρέου ως το πιο αξιόλογο και γνήσιο ταλέντο που έχει φανεί ποτέ στον τόπο μας, στο χώρο της κιθάρας.

NIKOS MAMANGAKIS
       
 8     Το ακριβό γούστο και οι τόσο προσωπικές ερμηνείες της Έλενας Παπανδρέου την τοποθετούν ανάμεσα στους πιο σημαντικούς μουσικούς εκτελεστές της εποχής μας.

EVANGELOS BOUDOUNIS